středa 31. srpna 2011

Today is a excellent day

Není nad hodinu strávenou u kadeřnice.Taková tradice-před novým školním rokem nebo velkou akcí čeká kadeřnice.mám blond melír(ostatně jako minule).Teď už jen chybí aby si mě zase někdo spletl s blondýnou.Fakt to tak vypadá :))příště si nechám dát světle hnědou.Ať se to prostřídá.
Po kadeřnici následovalo Latté.A má máti si dala normální kafe.Ááh..tam budu chodit častěji.Ani v sokolovský Henriettě nemají lepší!obyčejný Latte.Nebylo vanilkový ani kokosový..Obyčejný Latte.a jak to dokáže zvednout náladu!
Jelikož byl táta pořád v autoservisu a nemohl pro nás zatím vyzvednout,šli jsme se s mamkou projít.Chtěla najít jeden obchůdek,kde pracuje její kamarádka.kupodivu jsme ho po 15ti minutách hledání našli.A sekly sme se tam asi 2 hodiny.Příjemná atmosféra se na nás vrhla.Nechtělo se nám odtamtaď.A ta kočka je hrozně rozmazlená a nádherná!Doporučuju tam zajít.
....
Zítra je prvního.Bože-já se do školy snad i těšim....Nový lidi,noví učitelé....další info do hlavy....dva jazyky na hlavu+3 nový předměty....ještě že tu chemii máme jen v prváku.
Nu což,odeberu se k přípravám a výběru oblečení na zítřek.

Žádné komentáře:

Okomentovat