čtvrtek 6. června 2013

Hrajte hry!

Ano!!! Nemyslím teď hry jako WoW (i když....ta angličtina se vám dost zlepší)... myslím tím hry o vaření! Já se takhle naučila vejce Benedikt.... he :D ze hry Sara´s Cooking Class na Girlsgogames.com. Je to blbost.. a pro malé děti.. ale je to tak dokonale vysvětlené, že nepotřebujete žádný jiný recept. A nebo co teprve kravinky jako.....(nevěřím, že to řeknu) Stardoll... Přiznám se, že neznám hru, ve které byste se naučili o oblečení více...A co teprve Sims!!! Simulace skutečného života, ve které si zkusíte vše nanečisto...A v reále je to v některých situacích stejné..... Přiznávám, že zbožňuji MMORPG hry právě jako WoW nebo Perfect World.... A můžu říct, že jsem WoW asi půl roku hrála s dvěma osobně neznámýma klukama a můžu říct, že jsem v životě lepší kámoše neměla (kámoše, ne kámošky). A ano- dost mi ti dva chybí. Bavili jsme se naprosto o všem... Ano- zastanu se téhle hry, i když zabírá dost času. Na angličtinu a navazování různých známosti jsou MMORPG hry jako stvořené. Naučíte se spolupracovat (ono to totiž při Battlech ani jinak nejde)... a pokud je (díkybohu) hra v angličtině, naučíte se jí docela dobře.
...
Ale samozřejmě nejlepší hry jsou ty stolové! Na Člověče, nezlob se! nebo šachy či monopoly nic prostě nemá a nic mít ani nebude! a co teprve pexeso nebo Černý Petr (měla jsem karty s Rákosníčkem!!) či Kvarteto! Není nic lepšího než když je venku špatné počasí, vy sedíte mezi kupou přátel se kterými pijete kakao a hrajete tyhle hry! Nebo odpoledne v létě na pikniku! Cpete se dortíky a tousty a hrajete Žížalky. Prostě dokonalé ideální trávení času. A pobavíte se, protože některé hlášky vypouštěné z úst lidí kolem vás, jsou občas dobré perličky.

Tak... V létě- celé dva měsíce- se stejně všichni flákají. Vytáhněme partu oblíbených lidí a přibalme několik her....a vraťme se k těm krásným časům, kdy všichni hráli člobrdo, kreslili a skákali panáka.....A budeme papat tousty z piknikového koše!


Užívejte den!

Žádné komentáře:

Okomentovat